Hvor fæle kan Brann bli?

Det jeg håper å få se i kveld er det verste Brann-laget som noensinne har entret en arena. I dag skal ordet kynisme få en ny dimensjon i Brann-sammenheng. I dag håper jeg Charlie Miller sitter på benken til fordel for Martin Knudsen. Jeg håper å se et tettpakket Brann-forsvar med Bengt Sæternes som tredje midtstopper på alle dødballer, som holder nullen i en hel time uten å produsere en eneste sjanse selv.
Jeg håper å se et mer og mer frustrert Lillestrøm som presser på som gale den siste halvtimen fordi de vet at for dem er det gulltoget som går dersom det blir uavgjort.
Så håper jeg at Charlie Miller og Thorstein Helstad kommer innpå med mindre enn en halv time igjen og så stjeler Brann et lusemål like før slutt.

Ønsker jeg å se dette fordi jeg liker å se slik fotball?

Nei, jeg ønsker at dette skal skje fordi det er slik mesterlag spiller.
Det har Brann aldri gjort før.
Derfor kan 2006 bli året der det store skjer. Med seier på Åråsen i kveld er Brann kun fire seire unna seriemesterskapet.  

14 kommentarer

Tom Otterbekk

02.aug.2006 kl.14:04

Dette er noe av verste tøvet jeg har sett skrevet i forkant av en kamp. Hvis det er slik man skal bli seriemester, da har fotballen mista all sin sjel. Brann må gå ut og gjøre det Brann er best på. Rosenberg gjorde aldri dette. De gjorde det devar best trent på. De vant 13 år på rad...Håper Mons har en annen seiersoppskrift.

Lars

02.aug.2006 kl.14:10

Og jeg håper Brann blir rundtspilt i 90 min og reiser hjem til Bergen i skam.

Er det ikke fint med drømmer Henrik?

Kjetil

02.aug.2006 kl.14:34

dette er bare tull og tøys ja... noen nevner rosenborg, jeg vil følge opp med barcelona de siste sesongene, manchester united og arsenal over ti år i premier league og det fins nok flere eksempler også.. dettte er mesterlag som aldri spilte på denne måten. nei gå og se på serie a hvis dette er noe man ønsker. håper brann spiller fotball slik som vi vet de kan og tar 3 poeng i dag

Ronny

02.aug.2006 kl.14:46

Håper Brann får mange suspensjoner, samt blir slitne mot Lillestrøm slik at Start knuser Brann i Bergen til søndag.

Heia IKSTART

Erlend Ulveseter

02.aug.2006 kl.15:02

helt enig med deg henrik. Men min grunn er at dette har skjedd så mange ganger med Brann at jeg vil at resten av Norge skal få kjenne det også

Syver

02.aug.2006 kl.15:08

Å mønstre det verste Brannlaget som har endret en arena...den blir hard å toppe, da det har vært endel Brann-utgaver som VIRKELIG sugde lut. Nevner i fleng 2-6 mot RBK i 2001, og 10-0 tap før det... Branns statistikk mot LSK er elendig, for å si det mildt, så forvent ikke mirakler ikveld heller

Forza Fugla

EK

02.aug.2006 kl.15:56

Henrik; Helt enig! I år skal serien vinnes!

Stian

02.aug.2006 kl.17:05

Brann har vært det beste laget i tippeligaen så langt. De har spilt kynisk i mange bortekamper så langt og det er godt mulig de gjør det igjen. Jeg håper at vi prøver å underholde selv om vi ikke har 90% av publikum på vår side og storestå i ryggen.

Det snakkes om at det kommer 4000 Brann supportere til Åråsen i kveld. Gi dem noe å juble for og gå for et tidlig mål... Kynisme har fungert til nå i bortemotstandere, men tror at Brann i kveld kan nyte godt av å overaske med å angripe tidlig.

Hvis vi har gjort det og stadion uret på Åråsen viser 70 minutter, resultater er uavgjort, da kan jeg forstå at kynismen spiller inn. Vi ligger i førersetet i serien og det er ikke noen grunn til, hvis den situasjonen skulle oppstå, å satse alt på seier når vi ikke trenger det. Da kan vi satse på kontringer...

Det er som er vikitg er å ikke legge seg alt for langt bakpå når man skal spille kynisk. Synes Brann til tider har hatt en tendens til å gjøre det. (Heldig som vant borte mot Start i kristiansand i Serien).

Den kynismen som H. Færevåg legger opp til her virker vel ekstrem og i og med at vi har et bedre lag enn Lillestrøm er det ikke noe grunn til å ikke prøve å spille positiv og oppfordrende fotball.

Bernie

02.aug.2006 kl.17:41

Litt enig med deg Henrik. MEN; Brann er så god i år at det spiller ingen rolle hvordan de spiller. Lillestrøm blir slått uansett! Og til deg Erlend Ulveseter; Du har peiling, men hør litt mer på din kjære onkel Bernt for HAN har peiling!!!!!!!
Gull til Brann!

olveball

02.aug.2006 kl.17:58

Kynisme må til på bortebane, ja. og Brann var svært gode på det i vår.

Jan Steinar

02.aug.2006 kl.18:08

Jeg håper å se uwe røsler spise sin egen ekskrement i sinne over at brann bare er suveren!

President av de MidtNorskeStater

02.aug.2006 kl.21:18

rosenborg er nok best

Lars

02.aug.2006 kl.21:42

Hei igjen Henrik!

Det er meg igjen, jeg som skrev innlegg nr 2 hvor jeg sier vi har lov til å ha våre drømmer...

Nå "vant" mine drømmer, ikke direkte hjem i skam for Brann kanksje, men LSK vant! Det festligste er måten de gjorde det på, LSK fulgte nesten din oppskrift! Møkkafotball de første 80, for så at innbytter Mifsud scorer vakkert etter nydelig innlegg fra ny-dansken. Med lekende lett 2-0 deretter kom det en tåre i øyekroken min, kanskje litt ekstra pga måten det skjer på og ditt innlegg her :-D

Lykke til videre, måtte det beste laget vinne serien til slutt. Nå har LSK tatt 4 av 6 poeng og Brann 1 av 6, innbyrdes - det er ingen tvil om hvem som er best av oss!

fugla elsker

03.aug.2006 kl.23:13

Dette var dårlig av brann supportere, gikk før kampen var slutt. Forza Fugla

Skriv en ny kommentar

hits