Ring Azar i dag

Azar Karadas ville til Brann.
Brann har penger nok til å kjøpe ham.
Brann trenger Karadas.
Likevel gambler en på at en skal klare seg uten. 
Karadas ville aldri sluppet inn den første goalen til Michael Mifsud. Så lenge Azar Karadas er inne i samme feltet som en liten bøtteknott i gul skjorte, får ikke denne stå helt upresset og heade ballen i mål. Slik er livets harde realiteter. Det er dyrt å være fattig og en kan spare seg til fant, hvilket Brann har gjort i dette tilfellet. Brann har handlet i sommervinduet. De kjøpte sin fjerde spiss i Thorstein Helstad. Det kan være et godt kjøp med tanke på at Robbie Winters høyst sannsynlig forsvinner etter sesongen. Men han er meniskoperert og sitter på benken, han får neppe avgjørende betydning for dette seriemesterskapet uten at to spisser blir skadet.Bak derimot, er situasjonen en annen. Brann har ved et rent lykketreff virker det som, fått Tippeligaens beste stopperpar i to islandske ørner. Hva som skjer hvis en av dem er borte fikk vi se i går. Total katastrofe. Det var shakin’ stevens over hele den bakre fireren fra det øyeblikket Kristjan Ørn forlot banen. Hva som skal skje på søndag hvis overtråkkingen og hevelsen viser seg å være mer alvorlig enn antatt, gjenstår å se.  Det som er helt sikkert er at kampen ble ikke tapt på grunn av at Martin Knudsen ikke ble byttet inn, eller fordi Robbie Winters ble værende på banen. . Kampen mot Lillestrøm og kanskje den mot Start på søndag ble tapt fordi man valgte å ikke kjøpe Azar Karadas i sommervinduet koste omtrent hva det koste ville….Med 600 000 for Christian Kalvenes i banken og en mindre munn å mette i året, hva venter en på. Ring Azar i dag..!

Han må på plass før 22.oktober. Men egentlig så bør han være på plass før 2200.
I dag.

18 kommentarer

Karl S.

03.aug.2006 kl.08:49

Sludder og vås. Azar Karadas er en farse. Han har vært benkefyll de seneste 2 årene. I premier league ble han beskrevet som elendig. I Benfica får han flis i rompa i år. Greit nok at han hadde fått plass på Brann, men å påstå at med Azar på banen igår ville Brann fått poeng, er tull. Det irriterer meg sååå mye at nivået i Tippeligaen er så grusomt. Når norske lag spiller i europa, ser man hvilken miniputt-nasjon vi er.

K-man

03.aug.2006 kl.09:50

Ehh. Han må vel strengt tatt være på plass før 31.august. Det er noe som heter overgangsvindu, Henrik. Visste du det?

Johan

03.aug.2006 kl.10:30

Problemet slik jeg ser det, er at Azar er svært overpriset. Man kjøper ikke en halvliter cola til 150 kr bare fordi man er skikkelig tørst.

Geir

03.aug.2006 kl.11:03

Hvorfor har Henrik Fævevåg arbeid? Det skrives 90% fjas, uten noe faglig grunnlag. Analysene virker å være basert på innskytelser. Latterlig. Heia media.

Morten

03.aug.2006 kl.11:16

Zavrl er god nok han, det ikke bare bare å komme inn og skal være like god som Sigurdsson. Gi han en kamp eller to, så får vi se!!

Christian

03.aug.2006 kl.11:31

Hva er det med norske klubber og gjenkjøp av gamle falitterte proffer? Jeg trodde det defensive spillet hos Brann i år har vært noe av nøkkelen til suksess i TL. Etter EN kamp uten Branns faste stopperkonstellasjon, er altså hylekoret i gang.

Hvorfor betale overpris for benkeslitere?

Synnis

03.aug.2006 kl.11:34

Ikke hent Azar.
Brann kan ikke bruke penger på å hente en spiller som trenger tid på å bli god igjen. Brann trenger en spiller som en god med en gang, og som gjerne går rett inn på laget.
Jeg liker det jeg elser at Inge André Olsen har snakket med POL. DET er ett spennende valg.

Tom Lund

03.aug.2006 kl.12:05

Hehe, han du kaller en liten bøtteknott i gult viser seg å være så mye bedre enn hele Brann sitt forsvar at han putter et elegant mål med hodet, og deretter, for å vise hvor god han er, scorer et vakkert mål bare minuttet etter. Brann skal være glad han ikke startet kampen, da kunne det ha gått mye verre. Og karadaz....det er vel en grunn til at han fortsatt sliter benken i en uinteressant klubb.

johann

03.aug.2006 kl.13:47

Helt enig henrik!!

azar vil til brann og dei har penger nok. dei jakter jo alt som er å jakte på. så penger skal ikke vere problemet!!!

Azar er overpriset, men han vil gi fra seg STORE penger for å få til overgang så da må brann få fingeren ut og hente han. å betale 4mill for azar er et kanonkjøp. betalte jo 6mill for helstad som ikke har gjort noe og slet benken i austria og rbk..

Flipper

03.aug.2006 kl.15:17

Sorry Henrik, du har ikke peiling på fotball.
Azar er bås.
Denne siden er en farse med deg som redaktør.

Andasj

03.aug.2006 kl.22:37

Karl S motsier jo seg selv. Frøst sier han at karadas har vært en flopp i utlandet, men at han irriterer seg over at norsk tippeliga holder et lavt nivå. Dette er jo bare et argument for at karadas kan styrke brann.

Andasj

03.aug.2006 kl.22:37

Karl S motsier jo seg selv. Frøst sier han at karadas har vært en flopp i utlandet, men at han irriterer seg over at norsk tippeliga holder et lavt nivå. Dette er jo bare et argument for at karadas kan styrke brann.

Arsene

03.aug.2006 kl.22:43

Hver eneste sommer de siste aarene, har Brann solgt seg fra en god tabellplassering. Naa har vi mulighet til aa gjoere det motsatte. Med Azar paa plass vil Brann ha sjanse til gull. Azar betyr kvalitet og ikke minst et loeft for hele laget. Men uten Azar og Kristjan, kan det bli hardt aa holde unna for scum og fuglene.

Konklusjon: Azar MAA hentes! Derom hersker ingen tvil.

Chris Rock

03.aug.2006 kl.23:50

Helt enig.
Dette handler tross alt om en spiller som VIL SPILLE FOR BRANN. Han har familie, hus og dame i byen.Andre vil bort fra Brann i løpet av kort tid.Det er tross alt en grunn for at han ble proff i ung alder (det er han ennå). Fysikken hans er på et internasjonalt nivå, og han kan både spille spiss og stopper. Det sier mye om kvalitetene hans. Sett at han blir i Brann i 3-4 år, utvkler seg og blir solgt skyhøyt videre! Dette er en vinn-vinn siuasjon, andre som sier noe annet er på jordet!!

Håvard

04.aug.2006 kl.00:11

ikke hent karadas! bortkastet penger! kan heller hente 15 afrikanske talenter for samme prisen uansett!!

Michael

04.aug.2006 kl.02:48

No dokkar faen meg gje dokkar! Etter alt det Azar ofrer no, e det rett og slett RESPEKTLØST å ikke ta i mot han med åpne armer! Og de som virkelig har peiling på fotball, vet at Azar blir en STOR FORSTERKNING for Brann! Så hold kjeft dokkar som e så negative!!!

gilvam

04.aug.2006 kl.10:57

Brann trenger en forsterkning i forsvar. Tre stoppere er uansett lite, samme hvor gode de er. Azar vil helt klart være en forsterkning, men ønsker han å være det? Han vil jo til Brann for å spille seg ut i Europa. Hva skjer den dagen han havner på benken? Jo, han går til BA og klager litt og så har man sutrekulturen tilbake. Azar er god, men er han rett mann?

Blåa

04.aug.2006 kl.12:49

JEg blir rett og slett irritert over at Bergensere i det hele tatt tror de kan få Karadas. Alt det mediene har skrevet om at Azar vil betale av egen lomme er jo bare tull, dette bekrefter jo hans egen fetter og agent Jack Karadas. Azar har ingenting å gjøre her i Norge, ivertfall ikke når nivået er så lavt at drittklubber som Brann får regjere toppen...

Skriv en ny kommentar

hits