Hvordan føles det...

Hvordan føles det.. å være suveren.
Hvordan føles det.. å tape 5-0 for et lag som slåss for å overleve.
Selv ikke tre små kinesere kunne fått noe harmonisk ut av det forferdelige skue vi ble presentert for i Stavanger.

Det er flere formildnende omstendigheter, som det så fint heter:
a) Brann hadde ingenting å spille for (ånei? hva med stolthet og litt ære)
b) Kaptein Andresen var ikke med ( men det var - etter hvert - begge de som ble kjøpt for 12 millioner. De burde kunne erstatte en mann.)
c) Det har vært mye turbulens i klubben. Fokus har ikke vært på riktig sted. ( Eller er det slik at Mons Ivar Mjelde er hjelpeløs uten Per-Ove Ludvigsen og Martin Andresen ved sin side.)

Kampen i Stavanger var Mons Ivar Mjeldes første som enerådende sportslig sjef i Brann. Har det virkelig vært en maktkamp der så har han vunnet den og vil måtte ta konsekvensen av det ved å bli mer sjef, mer enerådende. Dette var den første kampen der han ikke kunne lene seg på noen. Og da blir også fallhøyden høyere. Da er et 5-0 tap ikke til å tolerere.

Ja, så høy blir fallhøyden at Brann - i stedet for å avrunde det som har vært en jubelsesong på en flott måte - nå halter inn i Royal League usikker på om en har et forsvar, usikker på om det finnes spisser som kan lage mål. Usikker på om skottene sitter på en pub i Dundee, mens de fortsatt har kontrakt med Brann. Usikker på om Mons Ivar Mjelde er den eneste som ikke ser at Bengt Sæternes sine dager som kvalitetsspiss i Tippeligaen er talte. Usikker på om det Brann virkelig trenger, ikke er en trener.

Brann går en vinter i møte med bare spørsmålstegn og en idotisk turnering som blir et pliktløp ingen ønsker å delta i. I hvert fall ikke når det skurrer i alle lagdeler og det eneste overskuddet en har måles i melkesyre.


Én kommentar

Ronald Vardeneset

06.nov.2006 kl.15:34

Hvordan føles det sier du?

Ja, hvordan føles det egentlig å skrive Brann-kommentarer som ingen bryr seg om?

Det er jo stort sett ingen som svarer på Brann-bloggene dine, er ikke dette pinlig?

Nei, du får holde deg til T-bane-kommentarer. Der virker du som du er inne på noe....

Skriv en ny kommentar

hits