Mjelde - glem cupen

I 43 år har cuptriumfer med lange, men jevne mellomrom, reddet Branns anseelse. Mens seriemesterskapet har forblitt et fata morgana - en luftspeiling, noe uoppnåelig.
Derfor er det viktig for Mons Ivar Mjelde å finne sitt fokus i denne sesongen der det faktisk er mulig å få denne apekatten eller byrden av skuldrene.
Etter den forferdelige kampen på Hamar spurte jeg Mjelde hvilke grep han ville gjøre før Viking-kampen, for å sørge for at toget ikke forble av skinnene. Hva kom han til å gjøre for at ikke ett tap skulle bli til to og tre på rappen, slik det ble for Lillestrøm.
Han lo og sa at det var helt feilt fokus. Det viktigste nå var å ha fokus mot Levanger-kampen (3.runde i cupen)
I gårsdagens utgave sier Bjørn Dahl at de trenger Bataljonen mer enn noensinne i forbindelse med bortekampen i Kristiansand i 4. runde.
Det er også helt på villspor. Det beste ville være om Start slo ut Brann og at Brann hvilte sine skjøreste helter, dvs.Martin Andresen.
Mye vil ha mer, heter det. Brann vil egentlig bare ha en ting i år, i hvert fall vil tilhengerne det. Og det er seriemesterskapet. Vi er syv seire unna. Selvsagt kan vi ha det gøy i UEFA-cupen, men heller ikke det må ta fokus vekk fra det som er målet; seier over Viking på mandag.
Sommervinduet er ennå ikke stengt. Azar er det fortsatt mulig å snakke med og hvis ikke han vil, så en annen. Denne sjansen er for stor til at vi skal skusle den bort. Gud vet når den kommer igjen.
PS. Hold Martin unna landslaget!!

3 kommentarer

Janmic

11.jul.2006 kl.12:07

Hei Henrik.

Jeg lurte på om du kunne forklare hvordan du er kommet frem til at vi kun er syv seiere unna seriemesterskapet ? Der er 14 kamper igjen å spille.

henrik@ibergen.no

11.jul.2006 kl.12:51

Med syv seire til har Brann 46 poeng. Det er stor sannsynlighet for at det holder til seriemesterskap, men ettersom det skal spilles syv kamper til er det nesten utenkelig at Brann taper de syv andre, og for hver uavgjort som prikkes inn stiger sjansen enormt. Men - som sagt - vinner Brann syv av de siste kampene tror jeg de vinner serien.
Martin Andresens oppskrift er to poeng pr kamp i snitt. Det er 52 poeng. Det er i klar overkant. Litt avhengig av hvordan det går i nøkkelkampen mot Lillestrøm.

Stackridge

11.jul.2006 kl.18:15

Ganske samtidig som trikken ble vedtatt fjernet fra Inndalsveien, sluttet Brann å ta seriegull.
Tror du ikke at bybanevedtaket og det faktum at Brann nå kan gå mot sin første gull på over 40 år kan ha litt sammenheng?

Skriv en ny kommentar

hits