Fire ? ikke seks seire trengs

 

 

Mons Ivar Mjelde må gjerne skremme sine spillere og si at de trenger å vinne seks kamper av de åtte som gjenstår om de vil blir seriemestre, men i virkeligheten holder det med fire.

Så lenge de slår Rosenborg på Stadion 22.oktober.

 

Fire seire vil gi Brann 46 poeng. Minst. Ser vi for oss at de heller ikke taper noen av de andre kampene vil de ende på 50 poeng med maksimal uttelling med fire seire.

Rosenborg har bare syv kamper igjen og en av dem kommer de til å tape i vårt regnestykke. De kommer ikke til å vinne mer enn fire av de seks andre og det er ikke nok. Med fire seire og to uavgjorte havner de også på 50 poeng.

 

Lillestrøm rotet det til for seg allerede i går kveld og har nå bare syv kamper igjen og selv om de vinner fem av dem og spiller to uavgjort gir det ikke mer enn 49 poeng.

 

Nøkkelen her er at det er nesten umulig å slå Brann om de vinner fire av de siste åtte kampene. Så fremt de ikke taper de andre fire. Den første kommer i kveld på Nadderud. Taper de i kveld er de for første gang ikke i førersetet, men avhengig av andre for å vinne serien. Vinner de i kveld trenger de kun å slå Sandefjord, Odd, Hamkam og Rosenborg hjemme så er de seriemestre, før de drar til Stavanger i siste runde og spikrer Viking kisten behørig igjen.

 

Spiller de uavgjort i kveld på Martin Andresens gamle hjemmebane er det helt all right og et godt resultat for Brann.

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits