Martin må selges

Brann tapte mer enn en fotballkamp i Stavanger søndag kveld.
I virkeligheten forsvant på mange måter drømmen om seriegullet med det tredje bortetapet i årets serie.
Ikke fordi at det er noen katastrofe å ligge to poeng bak Stabæk idet vi nærmer oss halvspilt og har Stabæk igjen hjemme. Det som gjør det hele så tvilsomt nå er at forsvaret rett og slett ikke er godt nok.
Bjørn Dahl er en skygge av det han var i fjor og er betydelig svakere enn Cato Guntveit, men Guntveits skjøre bein tåler ikke Tippeligaprogrammet. Ramiro Corrales er ikke dårligere enn Erlend Hanstveit, problemet er at han ikke er noe bedre heller.
Kristjan Ørn Sigurdsson er kanskje den som er lengst unna den formen han hadde i fjor.
Olafur Ørn Bjarnason har aldri vært god uten en formsterk Sigurdsson ved siden av seg. Og ble avslørt igjen på straffesparket som en temposvak stopper og slikt koster seire.
Eirik Bakke er den eneste positive beholdningen ved siden av Ardian Gashi som ble trukket ut da Petter Vaagan Moen kom innpå.
Men den klareste indikasjonen på at Brann ikke lenger kan betegnes som en gullfavorittt er at Robbie Winters igjen er på banen. Skotten, som i realiteten pensjonerte seg i fjor , men som kom rekende med halen mellom beina da han så at ingen ville ha ham, har gang på gang vist at han ikke lenger har det som skal til i Tippeligaen.
Nå er tiden løpt fra ham og hver gang han viser seg på banen ser vi at den brede Brann stallen ikke er bred nok.
Med Sæternes i karantene spiller Brann i realiteten med ti mann.
Hvis ikke Brann skaffer seg en troverdig spiss i vinduet  vil en hver videre drøm om gull være bortkastet tid.
Spørsmålet Brann må stille nå er hvordan komme på banen igjen.
Med alle de svakhetene som Brann viser nå - 22 innslupne mål , det er gud hjelpe oss nesten to pr.kamp - så må det handles. Og bare de i virkelig pengenød selger spillere for penger nå.
Men lag kan selge for Martin Andresen. Brann er ikke i manko på midtbanespillere, samtidig som Martin Andresen ikke er så mye bedre enn de andre. Kunne han byttes mot en rask midtstopper og en bedre spiss enn Robbie Winters (det burde ikke være vanskelig) burde salget blitt gjennomført i morgen

9 kommentarer

MM

24.jun.2007 kl.23:11

Tror ikke akkurat løsningen på problemet er å selge vår viktigste spiller. Herregud.

Thomas

24.jun.2007 kl.23:16

DU TAR FULLSTENDIG FEIL I MYE!
Er det noe brann trenger, så er det en til to nye forsvarere. Angrepet er det i utgangspunktet ikke noe å si på, men hvis vi skal sitte fingeren på noe der må det være at Sæternes scorer alt for få mål i forhold til spilletid. Det eneste som har reddet han litt denne sesongen er fire mål i en og samme kamp. Martin Andresen er heller ikke noen spiller jeg ville byttet bort. Kanskje han ikke spiller noe særlig bedre enn de andre på laget, men hans viktighet til å styre laget kan neppe erstattes. Dessuten, han vil neppe gå til noen andre klubber nå uansett. Han har fremdeles noe uoppgjort med Brann.
Hardball har sagt seg villig til å åpne lommeboken igjen, la oss heller bruke disse millionene på forsvaret.
Vel vel... Dette var min mening
-Thomas-

kaffekannen

24.jun.2007 kl.23:43

Gud hjelpe meg så liten peiling du har på fotball Henrik.
En kjempekamp mellom to topplag og dette oppgulpet her er det du presterer.
Fy skam!!

Jeg er enig med kaffekannen

25.jun.2007 kl.02:42

Henrik har ikke peiling på fotball. Så hvis ibergen skal være troverdig på fotballdekningen så må dere ansette en med minst gjennomsnittlig peiling.
Jeg skjønner at meningen med innlegget til henrikk er å sette ting på spissen, men man må allikevel ha litt peiling. Dette høres nesten ut som min mor. Og hun har aldri vært på fotballkamp.

Magne

25.jun.2007 kl.07:55

Galskap å selge Martin nå!

LT

25.jun.2007 kl.08:02

Nok en gang viser HF total mangel på både fotballforståelse og kunnskap om tingene han skriver om. To grunner for å ikke selge MA:
1: Han er kanskje vår viktigste spiller. Bare se på antall kamper med og uten MA, og se hvor mange vi har vunnet
2: Ved et eventuelt salg av MA vil Brann sitte igjen med svært lite penger. Det er begrenset hvor mye vi kan få for en spiller med et halvt år igjen av kontrakten. Og Hardball skal ha igjen pengene de har investert først, før Brann får en eneste krone!

Synnis

25.jun.2007 kl.08:05

Dere tar feil.
Henrik setter fingeren på akkurat det som er galt med dagens Brann-lag. Men han glemmer en ting, Mons Ivar Mjelde.
Mjelde bør snart se sin begrensning, ta med seg steinene sine og gå.
At ett lag med så mange gode spillere, seriens beste stall, ikke klarer å motivere seg bedre enn dette, sier det meste om dagens trenere.

HC

25.jun.2007 kl.17:25

Stort sett enig, Henrik.
Men Sæternes er ikke det spor bedre enn Winters.
Helstad er det eneste kvalitetsspissen Brann har.

Magnus

01.jul.2007 kl.18:21

Enig med overnevnte at Henrik ikke har et spor peiling på forball.

Skriv en ny kommentar

hits