Brann snubler videre


Brann tok nok en seier - denne gang mot Tromsø - uten å ha overbevist en sjel som ikke skarrer på r'ene om at dette laget er Norges beste. Men tabellen lyver ikke. Brann har snublet seg gjennom vårsesongen omtrent som hovmesteren på julaften, men som med den aldrende servitøren går det som regel bra. Bare noen få ganger har tigerhodet sendt dem overende, som mot Lyn og 0-6.

Ikke i en eneste kamp bortsett fra Vålerenga, har vi sett spill som lover en høstfest vi aldri har sett maken til. Den som ville kommet om Brann skulle vinne seriegull.

Men så er det dette da - at dette snublende ensemblet  av tidvis akrobater og  tidvis klovner,  denne vårsesongen har tatt ett poeng mer enn de gjorde i fjor, da gullet nesten var sikkert i Bergen. 25 poeng hadde de da. 26 har de nå. I fjor vår spilte Brann solid defensivt. I år har de ikke gjort det. I fjor høst spilte Brann elendig og tok likevel 21 poeng. Det var ganske mye for lite. Rosenborg som på ett tidspunkt var ti poeng bak vant med syv poeng.

Brann snudde nok en gang en kamp. Det er et enormt sterkt signal. Brann ser ikke ut som en seriemester, men de er to poeng bak Stabæk og de har muligheten til å revansjere den dårlige høsten i fjor. Skadesituasjonen er god, stallen er bred. Det kan komme godt med.

5 kommentarer

En annen Mjelde

01.jul.2007 kl.23:33

Faktafeil:
I fjor hadde Brann 28 poeng etter 13 kamper, to mer enn i år.

Morten

01.jul.2007 kl.23:42

Kjære Henrik er du sikker på at synet er i orden? Kan du ha gått feil og veært på en annen arena i dag? Vel, min oppfatning av dagens kamp er diamentralt motsatt av din. Normalt er våre oppfatninger sammenfallende men ikke i dag. Dagens kamp er utvilsomt noe av et bedre årets Brannutgave har spilt, mot nok en forsiktig og defensiv motstander. Det eneste Tromsø bidrog med var å lage frispark og å sabotere spillet. Vel var det motlys på stadion i kveld, men med caps og solbriller på, og blikket riktig vei burde du observert noe annet enn kommentaren din tyder på. :)

Kalle

02.jul.2007 kl.00:10

Snubler ikke hovmesteren på lille julaften da?

Stian

02.jul.2007 kl.04:35

www.brann.no/index.php?valg=stat...=13&terminliste=true
25 poeng er rett det. braNN VISER BEDRE TAKTER I DAG ENN PÅ LENGE.
Helge haugen er viktig for at forsvaret skal fungere skikkelig.

MT

03.jul.2007 kl.22:41

Nei,
28 poeng etter 13 kamper. 25 ved sommerpausen, som var etter 12 kamper.
Ellers bra kamp mot Tromsø, hvorfor så usaklig negativ Henrik? I likhet med de fleste kamper vi har vunnet i år var det fortjent. Denne var vi jo helt overlegen i. 1.omgang var blant årets beste

Skriv en ny kommentar

hits