Huseklepps hodepine

Erik Huseklepp vil spille mer fotball, ellers vil han ikke være i Brann.
Det er ikke hans hodepine i øyeblikket.
Huseklepp er en svært ung og lovende fotballspiller som blir Bosman om noen få måneder. Det gjør ham særdeles attraktiv i hele Norden. Han kan håve inn penger i forhold til det nivået han befinner seg på i øyeblikket. Antagelig langt mer enn han er verd. Det vet Brann og de kommer ikke til å være med i galoppen.
Det er først og fremst Brann sin hodepine.
De kan om et par-tre år møte en Huseklepp som har vokst enormt som fotballspiller og som de kunne hatt i sine rekker hvis de hadde skrevet en lengre avtale ved forrige korsvei.
For Brann er dilemmaet at det ikke betyr noe om Huseklepp kommer fra Ghana eller fra Fana i forhandlingene. Markedspris er markedspris og Brann må betale like mye som Lillestrøm og alle andre lag som nå flokker seg som fluer rundt et fluepapir på Stadion om de ønsker Huseklepp videre.. 
For Brann er det eneste relevante spørsmålet om Erik Huseklepp er bedre eller dårligere enn spillere de kan få til samme pris, andre steder.
Hva er så Huseklepps hodepine? 
Helt klart det at han som er 1.92 på strømpelesten er Branns i særklasse dårligste hodespiller. Han har vel knapt vunnet en hodeduell ennå. Hvorfor ikke? Og hvorfor har vi aldri sett Erik Huseklepp spesialtrene på dette området der han har forutsetninger for å bli en av Norges desidert beste.
Da hadde han kanskje allerede vært fast på Branns lag og Brann ville ha bladd opp det som skulle til for å beholde ham i Bergen.


 

2 kommentarer

Hm..

03.jul.2007 kl.17:09

Hva er dette for en sak? En hodeløs en... Her står det jo ingenting.. Merkelige ting du kommer opp med. Grunnen til at han ikke er "hodespiller" er vel at han har dyrket andre sider, noe som gjør at han faktisk er i den situasjonen han er idag

Tommestokken

03.jul.2007 kl.20:24

I følge Brann.no er Huseklepp ikke 1,92. Han er 1,86.

Skriv en ny kommentar

hits