Huseklepp er Branns superreserve

Dersom jeg ser Erik Huseklepp på Brann Stadion den 22.juli håper jeg han spiller i rødt.
Ser jeg ham i Stabæk-drakt bør vi samtidig se kontoutdraget på storskjermen.
Erik  Huseklepp er Branns 12. viktigste spiller. Han er den av benkesliterne som er nærmest fast plass på laget. Det betyr at han kommer til å bli en viktig mann for Brann i høst med skader og karantener.
Skulle laget finne på å selge ham nå til det laget som i øyeblikket er den viktigste utfordreren til seriemesterskapet, må enten prisen være astronomisk eller så må Roald Bruun-Hanssen få lobotomi-erstatning.

Tenk deg tanken. Ti minutter før slutt på Stadion på stillingen 0-0. Erik Huseklepp kommer inn for Stabæk. Han slår tre tunneller på Erlend Hanstveit,  etter hverandre, før han legger perfekt ut 45 grader til Veigar Pall Gunnarsson som generøst unnlater å score, men gir ballen til Daniel Nannskog  som dundrer den i nettet.

Hvor mye må Brann ha fått på kontoen for at Bergen skal slå seg til ro med at det var riktig å selge ham til Stabæk nå? Tre, fire, seks millioner. Selvfølgelig er han ikke verdt det for et halvt års spill. Men det betyr ingenting. Branns ledere vil fremstå som idioter om det scenariet jeg skisserer skulle inntreffe, nesten uansett pris.
Den eneste unnskyldningen de har å komme med om det skulle skje er: "Vi fikk så mye penger, vi kunne ikke si nei."

Bengt Sæternes er en litt annen skål. Når det gjelder han er det Odense Ballkubb det gjelder. De kjemper ikke med Brann om gull i Tippeligaen slik Stabæk gjør. Her er det litt mindre presserende å være gnitne, spesielt etter at Sjøhage er på plass, forutsatt at han er så god som man vil ha det til. Her er det fristende å putte noen hundretusener i lommen.

Men med Huseklepp er det utenkelig. Det må mange millioner til.

En annen sak er at det nettopp er Stabæk. Hele fotball-Norge lo av Brann da de betalte 12 millioner for en halvskadet Martin Andresen. Stabæk skviste Brann for hver siste øre.

La dem få smake sin egen medisin.
Ikke vær dum.

8 kommentarer

Per Hilmar

10.jul.2007 kl.16:23

Folk sier at han ikke har fått en sjanse - han har spilt 50 obligatoriske kamper for Brann og er 22 år. Vi skjønner alle hans utålmodighet med å få spille mer, men det er ikke et hensyn Brann kan ta.
Ved å la Martin Andresen bli Bosman-spiller for å bli værende ut sesongen 2007 i kampen om gullet har Brann lagt ambisjonene der de skal være med dagens stall. Ved å selge Huseklepp til vår p.t. argeste konkurrent er håpløst selvmotsigende, noe vi riktignok har sett før fra Idrettsveien - men det er en stund siden nå. Heldigvis.....

Kenneth Nilsen

10.jul.2007 kl.16:40

Helt enig Henrik !
Det er ikke synd på Huseklepp, det er helt sikkert !

Jaja...

10.jul.2007 kl.18:40

De bør betale 12 millioner for Huseklepp da, så har vi fått tilbakebetalt for Martin Andresen :)

gnav

10.jul.2007 kl.20:09

Brann dummer seg totalt ut på
overgangsmarkedet, betaler dyrt og
selger billig eller lar gå gratis som
Bosman. Selvsagt er det begrenset hva
de kan få for en spiller (Huseklepp)
som vil vekk og har kontrakt til
31.oktober.

Blue

10.jul.2007 kl.20:44

Slapp av, Huseklepp blir i Brann ut kontraktstiden.

the stallion

10.jul.2007 kl.21:21

hør hør...

Morten Th.

10.jul.2007 kl.22:08

It's pay back time....nå er det bare å skvise Stabæk og si takk for sist. Skal de ha Huseklepp nå er en passende sum kr. 24 millioner. Alternativt tar vi noen nøkkelspillere i retur og reduserer summmen til 22 millioner. :) Nå retter vi fokus på Brann og støtter dem med alt vi har Henrik :)

Kørbitz

11.jul.2007 kl.09:30

Hei !
Hvorfor sjekker dere ikke fakta før dere går ut å kommenterer i hytt og pine ?
Erik Huseklepp vil ikke under noen omstendigheter bli klar som Stabæk spiller til møtet med Brann 22.juli !
Utover det ser jeg ingen negative vinklinger for Brann's vedkommende, til at de lar ham gå nå.
For hvis han er så god som dere mener, kan han jo faktisk hjelpe Brann ved å bidra til at Stabæk tar poeng fra de øvrige topplagene !
Stabæk taper jo for Brann og dermed er det opp til Brann selv, om de blir seriemester eller ikke. Tror uansett ikke Stabæk blir det.
De mister Alanzinho relativt kjapt, og Nannskog blir skadet. Dessverre :)

Skriv en ny kommentar

hits