Ut som gale hunder

Brann skal spille 4.runde mot Viking i Stavanger. Statistikken er grusom. Viking vinner i to tredjedeler av tilfellene. I en tredjedel av kampene mellom Viking og Brann i Stavanger klarer Brann uavgjort eller de vinner.
Men det betyr ingenting. Et revansjesugent Brann-lag ønsker å gå videre i cupen på Vikings bekostning. Det går også litt på æren løs.
I fjor var jeg sikker på at det var en fordel for Brann å ryke ut i cupen, slik at de kunne konsentrere seg om serien. Slik gikk det ikke. Etter tapet i Kristiansand gikk det kun nedoverbakke for Brann. Et lag trenger å vinne viktige kamper for å forsterke egoet og selvtilliten og et lag bør bestå av en kjerne som spiller hele tiden.
Brann viste takter mot Stabæk som bærer optimismens bud i seg foran kvelden. Først og fremst så var den sedvanlige "Brann kommer sent i gang" helt borte. Ut fra start kom elleve stykker som hadde bestemt seg for å vinne. Den samme effekten ser jeg etter i kveld.
Brann har kvittet seg med en rekke spillere. Kan det være at de som er igjen er de som ønsker å vinne noe, høyere enn alt annet. Uten viljen til å vinne, tvers gjennom gruppen, er man sjanseløs.
Ønsket er at elleve gale hunder skal slippes løs på Viking i kveld. Deri ligger nøkkelen til seier.

Én kommentar

Harry Silkefot

25.jul.2007 kl.22:35

Brann må spille på egne kvaliteter. Laget har gode offensive ferdigheter og minst like store defensive mangler. Etter min oppfatning må Brann skifte store deler av forsvaret dersom de i fortsettelsen ønsker å spille defensivt. Brann må rendyrke sin egen spillestil og ha stort nok variasjonsmønster til å bryte ned motstanderne sitt spill. Aldri kjekt når Brann taper, men å tape nok en kamp uten skikkelig innsats er skammelig.

Skriv en ny kommentar

hits