Bedre enn RBKs beste

Norge har fått et nytt topplag.
Azar Karadas og Hassan El- Fakiri har tilføre det Brann har manglet på å være det absolutte topplaget de kan være. Nå er de der og Norge har fått et nytt lag som vil hevde seg i Europa. Det vil Club Brugge få erfare allerede til uken.
Brann har en stall som er internasjonal. de har en spillestil som er internasjonal og de har et publikum som ikke sitter på hendene om det blir kaldt i været.
Etter Branns oppvisning mot et av Norges beste hjemmelag er det naturlig å sammenligne med Rosenborg. Det har noe med den rytmen vi så i angrepene i andre omgang. Men Brann er mer ballsikre enn Rosenborg var.
Karadas var på mange måter den siste biten i puslespillet som skulle på plass.
Nå er vi begynt å glede oss til bortekampen mot  Lillestrøm i stedet for å grue oss.
En rekke gode spillere vil gå en mager høst i møte. Det er vanskelig å se Winters, Bakke, Jaiteh, Huseklepp og andre klassespillere komme på banen annet enn under skadefravær eller karantener. Dette Brann-laget vi så i andre omgang er Branns første ellever med mulig unntak for Karadas for Bjarnason og Winters på topp eller i en 4-5-1 formasjon borte i UEFA-cupen.
Dette Brann-laget kommer til å vinne serien med ti poeng.
Dette Brann laget kommer til å glede oss helt fram til påske minst.
Dette Brann laget er et bra landslag.

16 kommentarer

Frode

16.sep.2007 kl.22:24

HAHAHAHAHAHAHA
Joke of the year!

Eirik

16.sep.2007 kl.22:25

Helt enig !
Gullet skal hem!

Jørgen

16.sep.2007 kl.22:26

Denne kommentatoren har fått seg et hardt slag i hodet.

Are77

16.sep.2007 kl.22:29

Ha-ha-ha! Brann hadde vel lett knust Brasil også

Joda

16.sep.2007 kl.23:07

Demp deg, Henrik. Dette var ein god kamp, men prøv no for søren å ikkje bidra til at Bergens gullhungrige folk tar seieren på forhånd.

Vidar Johnsen

16.sep.2007 kl.23:10

Det er grunn til å være optimistisk på vegne av Brann nå. Men samtidig synes jeg det er litt tidlig å sammenligne med RBK`s beste årganger. Grunnen er selvfølgelig det faktum at Brann ikke har noe å vise til, rent bortsett fra noen solide kamper når i 2007. Man skal bl.a. huske at Brann tapte 0-3 på Lerkendal i vår, og enda er ikke seriemesterskapet sikret, selv om bergensere flest hvert eneste år glemmer at pokalen deles ut etter 26 serierunder, og ikke 20. Selv om det smerter et bergenshjerte, er det vel også på sin plass å minne om at RBK siden Brann ble seriemestere sist, har viunnet serien 20 ganger.
Det ville imidlertid glede meg meget om Brann virkelig slår til i UEFA-cupen i år. Og når man først sammenligner seg med RBK, er det vel på sin plass å nevne at trønderne har deltatt i gruppespillet i CL 11 ganger siden 1995. Men hvis norkse lag presterer bedre enn i fjor i Europa, kan det vel være en mulighet for at vi kan få med to lag i CL- kvalifiseringen til neste år. Men da må bl.a. Brann levere varene. Og så langt er det som sagt ikke noe som er i boks.

Er du full?

16.sep.2007 kl.23:11

Azar Karadas er vrakgods fra Benfica og var på slutten ikke god nok for utlånsklubben sin i 2. Bundesliga. Karadas er en helt middelmådig spiller. Hassan El Fakiri led samme skjebne som Karadaz og ble ikke funnet god nok for klubben sin Borussia Monchengladbach som også holder til i 2. Bundesliga. Og du prater om internasjonale klassespillere? Husk også at Tippeligaen er en av de dårligste ligaene i Europa.

Mons I Musa

16.sep.2007 kl.23:13

For all del, Brann er et bra fotballag som til tider spiller veldig bra fotball og leder serien fortjent. Men det får da være grenser! Alt for dårlig forsvar(30 mål på 19 kamper), alt for ustabile(plutselig taper de 5-0) samt vanvittig lite erfaring i Europa, gjør at det blir bare patetisk å utrope Brann til det nye topplaget i Norge som skal hevde seg i Europa og nærmest være er et godt landslag! Kommentaren lukter av en desperat vilje til å provosere eller rett og slett mangel på kunnskap om fotball. Serien er ikke ferdigspillt, det er faktisk 7 runder igjen. Vent LITT med å utrope Brann til det nye Rosenborg kanskje? Bare et lite forslag.

16.sep.2007 kl.23:24

Tragisk.
Høyt på strå for ingenting, som vanlig.

halvard

16.sep.2007 kl.23:45

visst var guttene gode i kveld, men vent med jubelen. ja vi skaffet oss et lite pusterom.Uansett hvor mye jeg håper så vet jeg at Brann er Brann. Legg sjampisen tilbake på kjølen og innse at vi må bite negler i 6 cupfinaler til. Selv om det ser lovende ut vet man hvordan det pleier og gå med Brann.Desverre

Terje H

16.sep.2007 kl.23:53

Merker det er mye frustrerte LSK supportere her ja....
Er helt enig, Brann har noe stort på gang, klarer de og holde på sentrale spillere og ikke selge ved første annledning så lover dette bra, og vi kan gå mot en sårt savnet Brann epoke, det er en fryd å være Brannsupporter nå om dagen.

Arild F

17.sep.2007 kl.00:18

He, he. Brann er Norges beste lag om dagen, men det RBK laget som vant sin gruppe i mesterligaen i 1999 hadde selvsagt slått dagens Brann-lag med 5-6 mål. Forskjellen er ENORM.

lars

17.sep.2007 kl.07:38

dritings?
ekje bra å drikka når ein e på jobb henriksen!

Willy Wartburg

17.sep.2007 kl.11:29

Hehehe... dette må være ironi?

Claus

19.sep.2007 kl.08:06

Jaja, når SKB spiller uavgjort mot Chelsea C`lag 14.oktober, så klarer du vel trekke paralleller til gårsdgens bragd. Brann klarer ikke Åtvidaberg, RBK spiller uavgjort borte mot Chelasea. Kan avstanden bli noe større????

Kjetil

20.sep.2007 kl.18:22

Til Claus!
Ja avstanden kan bli større. Den er på 13 poeng i dag og det er fortsatt seks kamper igjen for Brann å øke avstanden til Rosenborg på.
29 poeng holder vel kanskje akkurat til kvallik? Så det er viktig å sette seg litt bedre for Rosenborg å sette seg litt mer realistiske mål før de kan begynne hamle opp med oss fra Bergen.

Skriv en ny kommentar

hits