81 prosent? Det er over.

En gluping har regnet ut for BA at det er 19 prosent sjanse for at Brann ikke blir seriemester
Jeg har også regnet på det og funnet at, med et lite unntak for fugleinfluensapandemi, så er det allerede avgjort.
Grunnen til det er at Brann har tre hjemmekamper igjen. Vinner de to av dem er det sannsynligvis nok til å bli mester. Vinner de alle tre er det bankers. I tillegg har de bortekampene mot  Aalesund og Tromsø - og ikke å forglemme - Lillestrøm,  å redde seg inn på.
Branns flaks har gjort det slik at de har de to poengdesperate lagene Odd og Lyn hjemme. Resten av motstanderne er sikre på å holde seg eller med i medaljekampen.
Å motivere seg mot lag som Viking og Lillestrøm er ikke vanskelig. Å gi jernet mot Odd er mye verre, men når du vet at det for deg er selve seriefinalen burde det ikke by på noe problem. En knusende seier over Odd vil gjøre kampantallet de andre har til å innhente Brann enda mindre og minst ett av utfordrerne vil være hektet av fullstendig ettersom Lillestrøm og Stabæk spiller mot hverandre denne helgen.
Dette er dårlige nyheter for Odd som likevel vil legge igjen livet på stadionmatten. De som tror at dette blir den enkleste kampen av de seks som gjenstår har misforstått alt. På mange måter kan det være den vanskligste.

Rosenborg gjorde en stor innsats og ble belønnet med gullhår-flaks mot Chelsea i går. Trønderne jublet, men det spørs om det blir flere poeng på dem i den knallharde puljen.
Uansett bør de nyte kampene i Champions League. Fortsetter Brann kurven de har hatt de siste fem årene kan det bli lenge til hymnen igjen skal spilles på Lerkendal etter at årets tre obligatoriske dyster er over.

2 kommentarer

jon

19.sep.2007 kl.22:42

Det er ikke sikkert det er nok å vinne bare 2 kamper!
Det er 18 poeng igjen å spille for. Brann må ha 4 seire og en uavgjort for å være helt sikker, dersom Lillestrøm eller Stabæk vinner resten av sine kamper. Disse lagene er jo begge 6 poeng bak Brann.
Men jeg tror Lillestrøm har et for vanskelig kampprogram igjen, de har Stabæk, Rosenborg, Start og Vålerenga igjen. Både Viking og Stabæk har lettere kampprogram enn Lillestrøm.

Hans, Slagelse

20.sep.2007 kl.15:23

Hva er dette for noe visvas? Typisk bergensk selvskryt. Brann kommer til å gå på trynet så det synger. Tap for Lillestrøm og Viking, og så er karanarifuglene forbi. Dere lærer ALDRI!

Skriv en ny kommentar

hits