48 poeng kan være nok

Branns 48 poeng kan holde til seriegull.
Det er ikke sikkert at noen andre lag får så mange poeng. De som har størst sjanse er Viking, men de skal Brann ha hjemme og med Brann-seier der er løpet 100 prosent kjørt,
uansett om Brann taper alle de andre kampene. Det sørget Stabæk for da de tapte for Lyn.
Det jeg prøver å si er at om Viking slår Brann og alle de tre andre lagene de skal spille mot så kan de bare får tolv poeng, noe som vil gi dem 53 poeng. Brann trenger med andre ord kun to seire til for å bli seriemester. Brann kan faktisk vinne Tippeligaen på eget gress i neste serieomgang.
Medaljene kan  deles ut etter kampen mot Lyn på neste mandag om Brann vinner og Viking og Stabæk taper på søndag.
Det dette betyr er at Brann kan nesten glemme Tippeligaen og dra til Belgia for å prøve på en enda tøffere oppgave, nemlig å karre seg videre i Europa. 
Så sterkt ønsket man gullet i Bergen at en ga seg katten i det første oppgjøret mot Club Brugge. Hjemmetap 0-1 gjør det vanskelig å komme videre, men Brann kan dra til Belgia med 3-4-3 og satse alt på kamikase-fotball. 
Dette laget vil kunne gjør jobben: Opdal, Guntveit - Sigurdsson - Corrales, Solli - Bakke - Andresen - Vaagan Moen, Huseklepp - Helstad og Karadas.
Mons Ivar Mjelde er smartere enn meg, derfor fokuserer han på en kamp i Tippeligaen i slengen, en trening om gangen. Det er bra, men spiller man i Belgia som man gjorde på Åråsen er ikke oppgaven umulig.
Norges beste lag må snart vise hva de har å fare med også utenfor landets grenser.
 

2 kommentarer

Geir Fosse

30.sep.2007 kl.22:29

Som Viking-fan er det bare å gratulere Brann med gull, selvfølgelig med et lite forbehold. Sjansen for at Viking tar igjen Brann er minimal, men likevel teoretisk. Selv har jeg ingen tro på at Brann skal sprekke på de fire siste kampene. Viking kan glatt vinne sine siste 4 kamper og dermed få 53 poeng. Det forutsetter at de slår Brann i Bergen, en kamp som faktisk kan avgjøre serien. Selv om jeg har liten tro på at det skjer, Viking vinner muligens kampen, men serien er avgjort før den kampen spilles tror jeg.
Herved vil jeg bare si:
Gratulerer Bergen, gratulerer Brann og gratulerer Davy, med det første seriegull siden 1963. I år er det vel fortjent.

Calle

01.okt.2007 kl.13:43

Man trenger ikke spille kamikaze fotball for å vinne 1 eller 2-0 i Belgia... Vanlig 4-4-2 burde holde i massevis.

Skriv en ny kommentar

hits