Brann post-Martin

Uten Martin Andresen ville ikke Brann hentet gullet hem. Det mener mange flere enn meg. Men hva har skjedd uten Martin på laget.

Da Martin ble skadet i det som kunne vært den avgjørende kampen i Aalesund så det plutselig mørkere ut. I den første post-Martin kampen, mot Hamburg, ble en regelrett rundspilt og tapte årets andre hjemmekamp. (Den første var mot Brügge da Martin ble byttet ut og ble sist sett i en videosjappe på vei hjem.)

Deretter fulgte i rekkefølge: Viking - avgjørende kamp - 5-2, Tromsø - tullekamp etter seriemesterskapsfeiring - 0-3,
Rennes - UEFA-cup - 1-1, og Dinamo Zagreb - UEFA cup - 2-1.

Brann har med andre ord klart seg utmerket så langt og med hele kvartetten Bakke, Solli, Hassan og Jaiteh skadefrie, vil det ikke være noe problem. Bortsett fra at Eirik Bakke insisterer på å dunke ned, sparke til, eller holde igjen alt som er innenfor en halv meter av ham, noe som gjør at det bare er noen av kampene han er aktuell for.

Brann har vært rolige på markedet så langt, i hvert fall tilsynelatende. Espen Ruud, Morten Moldskred til og med gamle Rush er hete på ryktebørsen, men mannen Brann virkelig trenger er Veigar Pall Gunnarsson. Det blir sikkert enkle forhandlinger med Lars Bohinen. Neppe.

Hvem mener du Brann bør hente? Skriv nedenfor.

Maratonsesongen som aldri vil ta slutt viser et Brann-lag som har en imponerende vilje til å vinne. Selv med bare annenfioliner i orkesteret og noen av dem ganske ustemte, slår en Dinamo Zagreb. Etter onsdagens kamp mot Basel i Sveits kan guttene ta en lang fortjent pause. Noen av dem har spilt 50 kamper om vi regner med stort og smått, inkludert Royal League. Og unngår de røde en stjernesmell er muligheten til å gå videre til stede, selv med tap.

Publikum er en bekymring. Mens de står og griner for at de ikke får billetter mot Viking viser Dinamo Zagreb- kampen at Brann har bygget riktig.  Kun 9.900 kom for å se Brann mot et topp-50 lag i Europa og med en spiller Luka Modric som antagelig er det beste som har satt sine bein på Stadion siden Kniksen. Omtrent på samme størrelse var han også. ( nei, vi har ikke glemt at Liverpool var her i 1997)

Om Brann kommer videre til cupspillet vil de ha klart det uten en tolvte mann.
Bare den harde kjernen svikter aldri.

13 kommentarer

Brannmann

30.nov.2007 kl.11:46

Brann bør som du sei hente Pall Gunnarsson.
berre sjå kor han har spelt gjennom nannskog, kor monge mål hadde ikkje helstad scoret om han hadde spelt gjennom helstad i bakrom;)

oj3

30.nov.2007 kl.12:01

Begynn med å gi bort Corrales, så blir Brann bedre og VIF dårligere. Han var en katastrofe i Dinamo Zagreb. Ellers er det jo glassklart at det er større behov for en defensiv klassespiller enn en offensiv. Sigurdsson/Opdal er de eneste som holder mål, bokstavelig talt. Det var bare griseflaks at det ikke rant inn 3-4 baklengs i går, og de samme tendensene har vi sett mange ganger før.

Mjelde

30.nov.2007 kl.12:39

Det burde være fremmøteplikt for partoutkort innehaverne på samtlige internasjonale kamper.
På alle ecup kampene i år var mange av dem med partoutkort som ikke møtte opp - ukjente ansikter overalt rundt oss.
Det er med andre ord ikke helt de samme som skriker etter billetter på seriekampene som uteblir, snarere mange av dem som har partoutkort som ikke er hektet nok.

Ingen skal få fise på mitt sete, så jeg går der hver kamp.
Etter at jeg dør skal urnen min bringes på hver eneste hjemmekamp s¨lenge jeg eier setet.

Det er røykeforbud på stadion, men ikke askeforbud.

Kjøp stort

30.nov.2007 kl.12:44

Pall Gunnarsson til Brann vil sikre CL og nytt seriemesterskap. Er jo bare å legge til 15-20 må itillegg til årets Helstad scoringer så ser man lett dette på tabellen. Her bør Hardball satse stort.
Og vi kan ikke gå til CL med en mer sårbar midtbane i år. Hæstad burde vært en prefekt Martin erstatter eller back-up når Bakke som vanlig blir skadet.

30.nov.2007 kl.12:46

simen brenne

Mim

30.nov.2007 kl.12:51

Er vel kanskje ikke så rart at det var dårlig oppmøte når en enkelt billett kostet 400kroner.....

Johan

30.nov.2007 kl.12:57

Brann bør hente Douglas Sequeria (Tromsø) og Grindheim (Vif). I tillegg må Azar fortsette som spiss!

Svante

30.nov.2007 kl.13:02

Brann må hente Espen Hoff og Doffen! Trenger også noen fler hurtige forsvarsspillere... Uten Lilleørn hadde vi hatt europas tregeste forsvar! Ikke rart at folk kutter ut e-cup kamper når mjelde alltid skal ha ti mann i forsvar med en gang vi tar ledelsen 1-0... TRAGISK!!!

lure-gutt

30.nov.2007 kl.13:12

savner brann på overgangsmarkede...
nå må de våkne.
Espen ruud er det bare å hente før viking gjør det. samme med en ny spiss og gjerne en solid midtstopper. Mer trenger ikke brann.
Espen ruud, en midtstopper og en spiss

gf

30.nov.2007 kl.13:57

per siljan skjelbred er erstatteren for andresen.

Shaun the sheep

01.des.2007 kl.06:29

For medlemmer av bataljonen og de med sesongkort så kostet billettene 200kr uansett hvilke tribune, så kan ikke være prisen som har fått folk til å være hjemme.

Men tror medias omtale om Dinamo sine fans Bad blue boys fikk endel folk spesielt barne familier til å bli ganske skeptiske.

Når det gjelder spillerstallen så håper eg på
Doffen og Pall Gunnarson.
Mener også de må ha en ny venstreback i backup til Hanstveit.
Selg Corrales og Armann Bjørnsson.
Har også et håp om at de klarer å overtale Winters til å fortsette.

Turøyen

03.des.2007 kl.07:54

Veigar Pall Gunnarsson blir ikke Brann spiller. ikke fordi han ikke er god nok, men for han er en sur og negativ spiller som hadde forrottnet troppen. Brann har spurt sine islandske stoppere som har spilt med han på landslaget. og de ville ikke ha han på laget.

Stian Andersen

03.des.2007 kl.19:58

Signer Erik Nevland, Espen Ruud, Fredrik Gullsvik, Siggurd Rushfeldt,

Sett deretter Karadas back i forsvar ved siden av Siggursson.

Signer Hæstad, Reginiussen og lån ut Jaiteh, Walde, Misje, Sjøhage til 1. div

Skriv en ny kommentar

hits