Et "fuck you" fra ydmykelsen

Sannheten er denne: Hadde den latviske målscoreren med det umulige navnet - Zurab Menteshashvili - hatt litt bedre oppdragelse hjemmefra, så hadde Branns jubileumsesong vært over i dag og alle mulige tusser og troll ville vært løs på Stadion.
I stedet klarte den tynnhårede , med mer hår enn hjerne (som klanen pleier å synge til Henning Berg) å bruke de to glosene han kunne på engelsk til å banne på seg et rødt kort etter et helt korrekt gult.

Brann stilte i Ventspils med skuldrene oppunder ørene. - Vi visste hva som sto på spill, vi knøt oss, sa Eirik Bakke, Erlend Hanstveit og flere av de andre. Og igjen viste Brann at de kanskje er dårligst i Norden på  å prøve å ri en ledelse. Kun fem minutter tok det før de glade amatører fra Ventspils hadde scoret foran 1500 mennesker og da hadde de allerede hatt en mulighet som det var en større prestasjon å ikke score på.

En skulle tro at utvisningen ville gjøre oppgaven lettere, men det tok ikke mange minuttene før det sto 2-0 og da var Ventspils i neste runde.

I motsetning til i Molde, våknet Brann av denne vekkeren. For det kunne gått som i Molde i panikken som spredde seg.
I stedet bet de seg fast til pause og fikk ordnet opp med to eller i hvert fall ett viktig bytte.
Det viktige byttet er ikke Armann Bjørnsson selv om han scoret målet eller fordi Azar kom på topp, for der gjorde han lite. Det viktige byttet var å få ut Hassan El Fakiri fordi Brann fungerer ikke med han på banen. Han gjør spillerne rundt seg dårligere i stedet for bedre. Brann har kun tatt en håndfull poeng i år med ham på banen. Han har kommet inn og snudd kamper til det negative. Mot Molde kom han inn på 3-2 og de 25 minuttene han spilte endte med 3-4.
Tijan Jaitehs enorme aktivitetsfelt gir Eirik Bakke en ro som gjør at han kan bidra og dette er det snart bare Mons Ivar Mjelde i Bergen by som ikke ser. 

Brann reiste seg i andre omgang og spilte i 20 minutter fin fotball, med stor ro kommando. De malte de ti latvierne sønder og sammen og løp pusten av dem. Målet måtte komme. Det var bare de siste fem heseblesende minuttene det ble farlig igjen. Sånt skjer med lag som har hatt mye uflaks. I går hadde Brann griseflaks.

Det viktigste som skjedde på det olympiske senteret i Ventspils i går var Mons Ivar Mjelde som sier han må ha en bakromsspiss til kampen mot Marseille og Roald Bruun-Hanssen som sier at han ikke tror han får det.

Branns kampprogram slipper ikke opp på lenge ennå. I realiteten er det bare kamper og kun restituerende trening i hele juli og august. Hjemme venter Jan gunnar Soli, men ingen vet hvordan strekken hans er. Ingen vet heller om Kristian Ørn Sigurdsson utkårede velger å føde på onsdag, da blir Armann Bjørnsson  vår sisteskanse mot Marseille.

Roald Bruun Hanssen raser Europa rundt i jetfly og leter febrilsk etter en bakromsspiss. Grunnen til det er at han kjøpte "katten i sekken" i vinter med Njogu Demba Nyren, Michael Twaithe og Gylfi Einarsson.
 

7 kommentarer

Paddy Hansn

06.aug.2008 kl.09:47

Heisann Henrik. Jøss, det går fremover for deg også. Har du faktisk fått med deg at alt ikke er helt på stell i Brann..? Velkommen i klubben. Hvem har fått oss i dett uføret? Medgangssupporterne, eller administrasjon/trenere i Brann? Svar utbedes.

Paddy Hansn

06.aug.2008 kl.09:48

?- Det var dette Thorstein ville og dette var hans sjanse. Dessuten ville det sendt et fryktelig signal til andre unge spillere om vi hadde nektet ham å reise når sjansen hans kom.? (itat RBH)

Javel..? Det ville gi et fryktelig signal om vi beholder en spiller til erstatter er på plass grunnet kvalifisering til CL?!?!?! Er dere riktig navla? Vi snakker CL her og potensielle astronomiske inntekter. Tilbake til start Brann, her må ryddes i administrasjonen.

ikke paystasion 3

06.aug.2008 kl.12:57

gjør bergen en tjeneste og slutt å skriv denne bloggen!

Sjonkel Rolf

06.aug.2008 kl.16:42

Helt rett Henrik, det er uforstålig at Mjelde gir Fakiri sjanse på sjanse, mens han lar Branns beste midtbanespiller sitte på benken. Tijan må vikelig lure når han ser Fakiri få lov til å rote det til gang på gang

Knut Knutsen

06.aug.2008 kl.20:22

Mye riktig her nå Henrik...hadde bare noen i styre og stell i Brann fått med seg noen av det samme....minner mye om en total kollektiv svikt i hele systemet

Alt for enkelt å skylde på Hassan

07.aug.2008 kl.10:17

Jeg deler fortvilelsen over det som skjer i Brann-leiren om dagen, og det er naturligvis lett å skylde på vår lille afrikaner, som i tillegg er østlending. Hva med Zalo Opdal, Hanstveit, Guntveit, Bakke, og så godt som resten av laget, som også var elendige? Det er noe som stinker i Idrettsveien, men det er IKKE Hassan El Fakiri.

07.aug.2008 kl.16:37

Jeg kunne skrevet et 20 binds leksikon over alt jeg har vært uenig med deg i Henrik, men denne gangen har du helt rett. Timingen kunne ikke vært verre, og Bruun-Hanssen har gjort så mange feil den siste tiden at han bør pakke sammen sysakene sine og forlate staddaen

Skriv en ny kommentar

hits