Det holder neppe

Nå skal ikke jeg være den som prøver å bremse festen ved å sette bare Munkholm på bordet, men jeg beklager; Dette holder ikke.
Missene til Erik Huseklepp og Olafur Ørn Bjarnason kommer til å koste dyrt, er jeg redd.
Det står rett og slett for mye på spill for spanjolene til at de lar Brann slå seg ut av UEFA-cupen.
Nå må vi skynde oss å legge til at UEFA cupen er en reserve cup, men for dem som ikke har noe annet er det viktig å ikke tulle seg bort. 
Det gjorde det gamle storlaget Deportivo La Coruna i Bergen.
De kom hit fullstendig uforberedt. Treneren hadde dagen før kamp hørt om han spissen fra Benfica (Karadas), men ellers ingenting. På oppvarmingen spilte de kanonball og danset leikaring. De kom hit for å spille 0-0.
- De spilte jo som elleve spillere av internasjonalt format, sukket Deportivo-trener Miguel Angel Lotina på pressekonferansen torsdag kveld. I forrige uke fikk han tilbud fra Newcastle som han takket nei til. Om han angret seg i bergensregnet i går kveld, vet vi ikke.
- Det blir vanskelig, sa han om mulighetene til å gå videre på hjemmebane. Han sa ikke umulig.
Noen fortalte meg at Real Madrid ikke har slått Deportivo i Coruna siden 1991.
Jeg har ikke rukket å sjekke statistikken. Korriger meg hvis jeg tar feil.
Derfor tror jeg at heltedåden torsdag kveld, muligens var forgjeves. 
Om fjorten dager vet alle i Coruna hvem Brann er..
- De visste ikke om oss, sa Huseklepp.
- Men om to uker vet de om Huseklepp?
- Ja, de vet vel at han kan de bare slippe til for han scorer jo ikke likevel, sa lysluggen galgenhumoristisk til pressekorpsets latterbrøl.
Alt henger på en Brann-kontring som presser dem til å score fire. To får de i løpet av 90 minutter, noe annet ville være naturstridig. 
Og ekstraomganger borte er noe dritt.
Det holder neppe.
Men moro var det, lell.
For oss få som opplevde det.


15 kommentarer

Paddy Hansen

19.sep.2008 kl.08:49

Det flaueste innlegget

Ta deg en bolle, Henrik. Dette er det meste negative og mest åndssvake innlegget du har prestert. Slutt å surmule nå.

Morten Th.

19.sep.2008 kl.09:57

Vel, jeg er ikke enig. Med fortsatt formutvikling og samme innstlling som i går, har Brann alle muligheter. Jeg føler meg overbevist om at Branns uttelling kommer til å øke med spillet vi så mot Viking og den historiske prestasjonen i går. Skal jeg til Spania om fjorten dager? Selvfølgelig. :-)Branns ekte supportere fikk en fantastisk opplevelse.

Johan

19.sep.2008 kl.10:20

Jeg tror Brann tar poeng i Spania. Det er fint at tiden viser hvem som får riktig! Men Hyseklepp kan bli en bra spiss med tiden! (virker som om det meste er tilfeldig om hvordan brannspillere plutselig overbeviser i en uvant posisjon)

Munkholmen

19.sep.2008 kl.10:27

Hold nå kjeften igjen Henrik

Burde hatt flere mål

19.sep.2008 kl.11:03

De budre hatt flere mål. Det er klart. Håper denne kampen øker motivasjonen og løfter Brann ut av denne hengemyren de er i nå. Men npr det er sagt så spillte Deportivo La Coruna jævlig dårlig. Taper de neste kamp tror jeg også at treneren deres ryker!

B. Rann

19.sep.2008 kl.11:04

Du er så dum at det ikke går an.
La Brann og Bergen nyte denne seieren uten dine sure oppstøt.
At du er en middelmådig journalist og en mann som kun får oppmerksomhet når du sjokkerer skal ikke gå ut over optimistiske bergensere.
men sannsynligvis har du rett....

Tom C

19.sep.2008 kl.12:42

Var jo bare å forvente at du skulle komme med noe negativt etter denne oppvisningen av Brann, på samme måte som du før kampen bare klarte å fokusere på hvor lavt tilskuerantall det ville komme til å bli. Er det ikke trist å alltid se et halvtomt glass?

De aller fleste andre hyller Brann og gir de en grei sjanse til å ro dette i land dersom de greier å prestere noe i nærheten av det samme som i går. Til og med de trofaste supporterne til Deportivo er meget skeptisk til avansement på sine egne supporter-forum. Men du klarer tydeligvis bare ikke å glede deg på Branns vegne og se muligheter istedenfor potensielle vanskeligheter... Må være trist å være deg mann...

Steno

19.sep.2008 kl.13:13

Den evige pessimisten Henrik slår til igjen, sammen med de andre fotballforstående journalistene som er så "gode" på å støtte Brann i motgang. Dere likner mer og mer på disse som klager og syter for at de ikke får biletter til kampene, men når det er mulighet for å gå der gidder de ikke møte opp. "Nekt alle som ikke stillte opp i går adgang for resten av sesongen"!

Tossa

19.sep.2008 kl.13:33

Hei Henrik :-)!

Regner med at du ikke bryr deg om de negative kommentarene her skrevet av folk med totalt mangel på fotballforståelse. Er helt enig med deg, det var tydelig at Deportivo hadde lest norsk tabell på forhånd og kraftig undervurderte Brann. Sendte jo på banen noe som lignet på C-laget sitt. De kommer neppe til å spille om fjorten dager, og da er det nok et helt annet lag Brann kommer til å møte. Brann hadde sin mulighet i går og burde nok vunnet med tre eller fire for å hatt en sjanse i Spania. Den grep de ikke, og om fjorten dager er nok europacup-eventyret over for Brann i år.

Chris

19.sep.2008 kl.15:05

Herregud, er det mulig. Brann fikk ut Bakke og Demba, de to kan sammen stoppe ett jævla ekspresstog med somlingen sin. Om dette skal ryke må en av de inn.

Brann var konge i går, vi har endelig fått en sjef på midten, og Mjelde blir tvungen til å bruke Huseklepp mot sin vilje litt til.

Men du din skalle velger å fokusere på en latterlig statistikk mot Real Madrid før denne kampen? Hadde du giddet å bruke 2 sekunder hadde du sett at Deportivo har noen skandaløse resultater hjemme i Europa

kk

19.sep.2008 kl.18:27

Trenger et ord for å oppsummere teksten din : idioti

Henriks Helg

19.sep.2008 kl.19:02

Humor kan være så mangt, du fryder deg nå Henrik?

Både du og vi vet at Brann har særdeles gode muligheter til å avansere etter 2-0 (selv om det i realiteten er en 40-70 sjanse, min oppfatning) Jeg gjorde imidlertid det motsatte av deg, satte pengene på Brann og håvet inn (tapte noen tusen på marseillkampen, men tok igjen så det sang i går). Provosert?

Det er deilig å provosere gjennom en blogg. Det vet jeg fordi jeg gjør det selv. En annen ting er å generere klikk på TV2s nettsider (både ioslo, bergen, stavanger nettavisen og tv2.no osv. Hvem snakket om BT og BA som skulle selge aviser Henrik? Bloggen var ferdigskrevet noen minutter etter kampen, og postet i dag morges, ikke kom å si noe annet. Selvsagt klikker folk på en blogg som går imot alle avisers forsider. (du måtte bare sjekke sant, at avisene FAKTISK, skrev det du trodde. Men dette vet du fra før. Jeg bare opplyser resten.

En god konstruktiv kommentar, leser man i papirformat. I et magasin (gjerne utenlandsk) som kommer ut en gang hver måned (bortsett fra desember da er det 2 utgaver). Ikke kom her å spå avisens død når det kommer til fornuft, refleksjon og dybde. Hvor kan vi lese bloggen der du FAKTISK skriver fra din kompetanse og serverer personlige vurdering fra et faglig men bergenspatriotisk ståsted?

Vegard Klaus O. Lilletvedt

19.sep.2008 kl.20:58

Latterlig pessimistisk.

Nils T.

19.sep.2008 kl.23:53

Jeg er forbauset over en del av disse kommentarene. Er det så mye frustrasjon og usikkerhet blant de som skriver kommentarer, Paddy Hansen, Munkholmen og han som skriver sin egen blogg uten at vi får vite hvilken er jo helt på bær tur. Dere må ikke være så sinte!! Tell til 10 eller kom dere ut i skogen å skrik.

tobben

19.sep.2008 kl.23:58

Til han snobben som leser konstruktive kommentarer i utenlandske magasin. Holdt deg til papir!

Skriv en ny kommentar

hits