Sjarmerende Løv-Ham

img0182

Publikumsmessig opplevde Løv-Ham sesongens høydepunkt i går med 2100 på tribunen. 
Muligens kan det komme like mange på Briskebyen mot Hamkam, men sannheten er at dette laget hadde fortjent denne oppslutningen hver eneste gang de har hjemmekamp i Bergen.
I går tok de i hvert fall vare på muligheten det var å vise seg fram og jeg tror ikke jeg blir den eneste som i løpet av sesongen er spent på hvordan det går med løvene og de artige spillertypene de hadde.

Løv-Ham har de siste årene omtrent ledet Adecco-ligaen ved halvspilt og så ikke tatt ett poeng om høsten.

- Du vet, vi må selge i vinduet, mens andre kjøper. Vi går på jobb fra 7-15 og så trener vi, mens vi spiller mot profesjonelle.
Sier sympatiske Trond Amundsen som trener Løv-Ham. I fjor hadde de bare 13 mann i stallen om høsten.
- Det er synd. Vi hadde ikke trengt mer enn 3-4 millioner til for å kunne profesjonalisert klubben.

Så her er mitt råd til sportsdirektør Bjørn Dahl som vil satse på andre idretter inn i Brann. Håndball, ishockey og basketball.
Glem det. Bruk heller penger på å profesjonalisere Løv-Ham med det gode arbeidet som gjøres der ute og få opsjoner på spillerne de aler opp. 

En forbløffet Steinar Nilsen sa i går at Mats Cato Moldskred spilte som om han spilte på Barcelona.
Det satt 16 åringer på benken som er like lovende og den sommeren de blomstrer blir de solgt til Sandefjord og Aalesund og Start.

Forskjellen mellom Brann og Løv-Ham ble tydeligist på bildet over. David Nielsens viktigste bidrag var to stygge albuer som gjorde at banens kanskje nest beste, Løv Hams Kristian Vange, måtte tråkle sammen store deler av overleppen etterpå.
Løvene spilte seg inn i våre hjerter.

Men sangen: "Her kommer løvene" må de gjøre noe med.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits