10 grunner til at jeg hater busser

10.. De har de eneste setene som er smalere og står tettere enn de ombord i et Ryanair fly.
9. De største Burger King-dudene og damene skal av en eller annen grunn alltid sitte ved siden av meg.
8.Det eneste unntaket er hvis den mest forkjølte personen i bussen allerede sitter der og nyser og snyter og hoster uten noen form for beskyttelse for andre.
7. For å spare ressurser skal de innom alle kriker og kroker på veien slik at turen for de som allerede har for lang tur, blir enda mye lengre.
6. 55 minutter på ristende buss innom alle kriker og kroker uten toalett, setter selv den mest prostatafrie selskapsblæren på knallharde prøver etter en kveld på kro.
5.  Spesielt når du vet direkteruta går unna på 30 minutter
4. Billettprisen for to er 184 kroner fram og tilbake på jobben.
3. Vi kan kjøre bil for 50 kroner pluss 15 i bompenger og 80 i parkering.
2. Kundetelefonen på Tide 05505 er bare et nummer, den er ikke betjent. I hvert fall ikke når jeg ringer.
1. Ruteoppføringene er omtrentlige og bussen kommer ofte før den skal uten at sjåføren bryr seg om det. Står du midt ute i villmarken med to timer til neste buss er det surt hvis bussen fra Tide kom fire minutter før den skulle. Spesielt hvis du mistet to viktige møter på grunn av at du stolte på at Tide faktisk leverte en vare du kunne stole på. 


3 kommentarer

Svisken

19.mar.2009 kl.14:32

du vet det går an å kjøpe busskort sant? Da er det faktisk billigere.

Personlig er jeg mer opptatt av at bussene går og at de er presise enn at jeg blir nødt til å sitte ved siden av tykke hostende mennesker.

Få i stand et skikkelig tilbud, med hyppige presise avganger og en bra pris så skal jeg fortsette å ta bussen jeg.

Druen

19.mar.2009 kl.22:41

Jeg mistenker at du bevisst har overdrevet litt slik at listen din akkurat teller ti. :D

Med det sagt så må jeg også innrømme at du har enkelte poenger her. Spesielt siste punkt (1) er noe jeg har opplevd flere ganger. Jeg bor 5 minutters spasering (4:40 for å være nøyaktig) i fra nærmeste bussholdeplass og bruker vanligvis klokken på datamaskinen for å holde tiden, denne er alltid sykronisert med tidsserver så jeg vet at det ikke er hos meg feilen ligger. Det hører heldigvis til sjeldenhetene at jeg har mistet bussen, men likevel så har det hendt meg noen ganger at bussen har vært for tidlig ute. Hvorfor venter ikke sjårføren da på holdeplassen når han vet at neste buss ikke går før en halv time senere?? Han får jo ikke bedre betalt og passasjerene kommer like hurtig frem som hvis bussen var i rute. Latskap kaller jeg slikt!

Golf

20.mar.2009 kl.19:37

Flottings. En liste som kunne vært skrevet av hvem som helst. Dette er det alle tenker om bussen.
Hvorfor hetser du ikke bybanen mer?
En trikk som går til et kryss med et Vinmonopol og et sosialkontor. For dette har vi hatt omkjøringer og ekspropieringer i lang tid.

Hvem gidder å bry seg om bussen??

Skriv en ny kommentar

hits