Gøy så lenge det varte eller fortsatt håp?

I kveld er det lett å fortvile og overgi gullet til bartebyen, men stopp en halv. Kall meg gjerne evig optimist, men jeg har vært i ballbingen de kaller Briskeby gressbane. Et lite ugjestfritt stykke Norge befolket med lange svære labaner som mener det å spille fotball er å lempe lange baller inn i motstanderens målgård og så gå etter ballen med alle kiloene du har. Det eneste andre strategiske grepet de tar er å sørge for at det blir mange nok frispark. Og å hale ut tiden hele tiden.

Det er ikke morsomt å spille der og det er verre jo mer spillende motstanderlaget er. Det er ikke bredde nok til å spille grønnbuksene ut og med Frode Grodås som innpisker vet kameratene fra Hamar at med seier mot Rosenborg er ny kontrakt så godt som sikret. 
Med tap er gjengen fra Hamar så til de grader nedi sumpen. Det vil de legge blod og gørr  igjen på gressbanen for å unngå.

Det kan godt hende Rosenborg likevel vinner, men i så fall vil de trønderske leggene bli både gul og blå før de kommer seg der fra.

Men det er ikke det største problemet for Brann. Om Hamkam vinner eller ikke. Problemet er at Brann ikke spiller godt nok til å vinne noe som helst. Ingenting ville vært verre enn at Rosenborg taper mandag og slår Brann på Brann Stadion kommende søndag. 

Nok en gang må Brann spille uten en nøkkelspiller. Eirik Bakke burde hatt hele ukelønnen trukket tilbake etter den klønete utvisningen ett minutt før slutt.

Det er alltid håp i hengende snøre, men det er bare å se i øyenene at seriegullet kan være innkassert mandag kveld. I realiteten.   

Én kommentar

KM

16.okt.2006 kl.00:58

Flere ganger i år har jeg satt et spørsmålstegn ved Mjeldes trener egenskaper. Igjen har vi sett Brann spille en elendig kamp selv om laget har landets beste spiller stall. Til TV2 sier Mjelde at de må analysere denne kampen nøye og finne ut hva som gikk galt. I de tre siste kampene har Brann forsvaret rygget,rygget og rygget og på den måten gitt motstanderne de beste muligheter til å skåre mål. Har ikke Mjelde hatt mange anledninger til å gjøre noe med dette når det nå er det samme som gjentar seg hver gang de spiller. Brann skal være lykkelig dersom de blir blant de 4 beste lagene i år. Mjelde er ikke rette mann for Brann.

Skriv en ny kommentar

hits