Derfor handler jeg aldri på Biltema

Hvilken del av denne setningen: "Jeg vil ikke ha uadresert reklame i postkassen min" er det butikken Biltema ikke forstår.
Nå er den her igjen - Biltemakatalogen. En bok med skitt produsert på aller billigste måte og solgt til folk som synes kvalitet er oppskrytt. Dem om det. Det er lov å tilby varer for salg i håp om at det finnes en kjøpergruppe der ute, og det gjør det jo tydeligvis. Det som derimot ikke er lov er å invadere min postkasse, telefon, e-post o.l. dersom jeg ikke ønsker det og det gjør jeg ikke. Det er det mange flere enn meg som ikke ønsker. Registreringslistene mot telefonsalg er lange og de er begynt å virke. Klagene på telefonselgere som ringer idet du har satt deg til middagsbordet, eller dersom du innvilger deg en hvil blir færre og færre.
Men postkassepiratene er det umulig å stoppe dersom de ikke har folkeskikk. Det finnes ikke sterke nok sanskjonsmuligheter til at de tenker seg om to ganger. De eneste som kan stoppe dem er deg og meg. Så lenge katalogen virker som markedsføringskanal vil de fortsette å sende tonnevis av søppel ut over oss hvert år. Skulle den slå feil vil de slutte med det.
Derfor setter jeg ikke mine bein inn der av prinsipp og i visshet om at jeg har gjort min del for å stoppe styggedommen. Dersom du gjør det samme kan det hende det virker. Hva med en aldri så liten pyramide. Jeg sender denne til fire av mine venner og du sender den videre til fire av dine osv.

Hva synes du? Er det greit å sende reklamekataloger til folk som har reservert seg mot det?
Du kan sende din kommentar nedenfor.

3 kommentarer

Brewcastle

31.aug.2006 kl.11:25

I dette tilfellet tror jeg man kan skyte budbringeren (uavhengig om han er pianist). Mye av distribusjonen av reklame skjer ved private aktører - ikke det at posten er stort bedre - som tydeligvis får betalt i antall distribuert. De driter en lang marsj i forbehold mot uadressert reklame. En ny trend - i allefall her i Oslo - er at reklame legges utenfor døra. Da hjelper det jo aldri så mye med klistremerke på postkassen om at reklame er uønsket.

Tore Strandberg

26.okt.2006 kl.10:51

Hei
Send reklamen tilbake i en ufrankert konvolutt.
Mottaker må betale.
Ikke noe følgebrev må være med.

Hvor mange kilo tar den postkassen tror du

05.nov.2006 kl.02:27

Jeg har ikke noe i mot reklame, men hvis man er borte noen dager så ligger posten sammenklemt innimellom all reklamen. Da kunne kanskje posten vist litt forståelse og kunne fjernet eller hvertfall ikke lagt inn enda mer reklame.

Skriv en ny kommentar

hits