Det går Rosenborgs vei

Så er vi der igjen. Rosenborg trenger ikke gjøre noe for å bli seriemester. De skarpeste utfordrerne snubler i målsnoren og Rosenborg kommer bakfra og tar pokalen.
Lillestrøm og Brann gjorde akkurat det den religiøse delen av Rosenborg ba om i aftenbønnen i går. De møtte kjempende bunnlag som spilte for jobben sin, for et godt liv, for biff på bordet i stedet for kjøttkaker. Å friste tilværelsen i Adeccoligaen er ikke morsomt og vi ser at spillerne gjør hva som helst for å unngå det.
Rosenborg på sin side skal spille mot Odd som ikke har noe å spille for. Annet enn at det er morsomt å slå Rosenborg. Den bensinen varer bare til du har fått ett mål i mot deg.Det er selvsagt  fortsatt mulig å nå en Royal League plass, men er det noe noen ønsker å spille?
For Brann er regnestykket nå blitt enkelt. For å komme i 51 poeng må en nå vinne tre og spille to uavgjorte på de siste fem kampene. Det holder antagelig til seriemesterskap dersom de slår Rosenborg. Rosenborg har syv kamper igjen, men taper de for Brann må de ha 15 poeng på de andre seks for å komme i 51. Lillestrøm kommer kun i 51 dersom de ikke gir bort et eneste poeng i de siste kampene. Min formel har hele tiden vært at det holder med 50 poeng. Da har Brann råd til å tape en kamp til, bare ikke mot Rosenborg. Med seier over Tromsø ville det vært nok å spille uavgjort mot Rosenborg. Det er det ikke lenger. Nå må trønderne slås på Stadion. Det må også Odd som ikke har noe særlig å spille for og Hamkam som kjemper for livet. 
Livet blir ikke noe enklere ettersom ukene går. 

6 kommentarer

25.sep.2006 kl.00:36

"Rosenborg trenger ikke gjøre noe for å bli seriemester". Hva er dette for vås? De må da prestere i de sju neste kampene eller hva?

Disse Brann-bloggene dine er ikke veldig bra Henrik. Litt mangel på kunnskapsfronten?

palla

25.sep.2006 kl.08:35

kor e da blitt av "to seirer til er nok" henrik

palla

25.sep.2006 kl.10:20

kor e da blitt av to seirer til er nok Henrik

Ronald Vardeneset

25.sep.2006 kl.13:39

Det verste med Henriks blogger er at ingen egentlig bryr seg om hva mannen mener. Se på antall kommentarer på innleggene han har. Det sier det meste.

Kim

25.sep.2006 kl.18:27

Du kan ikke si at Rosenborg ikke trenger å gjøre noe! De må jo slå Brann hvis de skal vinne gullet. Det er jo ingen selvfølge at Rosenborg bare skal surfe inn seriemesterskapet. Har du ikke tro på ditt eget lag??

Lars

25.sep.2006 kl.18:30

Tror du bør vente til dagen etter kampen med å skrive kommentarene dine Henrik, for det er ikke alltid de er like lett å forstå seg på. Vent til gleden, evt. skuffelsen har lagt seg før du skriver. Det er så mye frem og tilbake med deg at jeg blir helt svimmel innimellom.

Skriv en ny kommentar

hits