Kjøper seg til gull

Med kjøpet av Ardian Gashi har Per Ove Ludvigsen og Mons Ivar Mjelde gjort akkurat det vi forventet av dem i "vinduet". De har tatt konsekvenmsen av at Brann leder serien og er nærmere et seriemesterskap enn noen gang på 43 år. De har styrket sentrallinjen i laget med Armann Bjørnsson, Ardian Gashi og Thorstein Helstad.  De har brukt 12 - 15  millioner kroner, omtrent det samme som Azar Karadas ville ha kostet.
Jeg foreslår at vi stiller oss i giv akt og applauderer på neste hjemmekamp. Dette er godt jobbet selv om Helstad sliter foreløpig og vi ikke vet hva Bjørnsson står for. Men det ligger ikke noe øyeblikkelig press på Helstad til å innfri. Han får tid til å komme på skinner og rapportene på Bjørnsson er gode. Dessuten går Brann og islendinger godt sammen.

Brann blir som organisasjon bedre og bedre og det gleder oss. Jeg tenker ikke bare på at de raskt lot seg slå ut av både cup og UEFA-cup for å holde fokus på det som er viktig, Tippeligaen. Jeg tenker også på f.eks det medisinske apparatet som har gjort at Brann har gått fra klubben med mest skader (i fjor) til klubben med minst skader i år.

Nå er forsterkningene det var mulig å få, på plass. Nå er det bare å håpe at marginer, dommeravgjørelser, sol i øynene, vind i ryggen og alt dette andre som gjør fotballen så herlig ufortsigbar går Branns vei. For gjør det det, blir Brann seriemester (kun fire seire til er nødvendig, spesielt hvis den ene er mot Rosenborg) og da kan vi velge hva vi skal bli bedre på neste år. Det å spille i Europa, kanskje.

Vi står foran en høst av historiske dimensjoner og det som er sikkert er at den sportslige Brann-ledelsen har gjort sine saker bra. Men så hjelper det selvfølgelig også å ha en gjeng forvokste guttunger i ryggen med harde baller og digre lommebøker.6 kommentarer

Brewcastle

31.aug.2006 kl.11:08

Harde baller og digre lommebøker er kanskje det som skal til for å beholde håpet litt lengre i Bergen. -Men i sin uforutsigbarhet er fotballen ganske sikker på ett punkt. Brann holder aldri sesongen ut.
Rosenborg kan dette - og er et bedre lag - så seriemesterskapet havner der hvor det hører hjemme; i Trøndelag!

Mens Rosenborg møter Milan, Real Madrid og kanskje Manchester United i Champions League neste høst, så kan jo Brann be Åtvidaberg om en revansje. Lykke til!

Thomas

31.aug.2006 kl.18:09

Helt enig med deg, men synes tittelen kan forandres... Brann er ikkje et stort kjøpelag og har ikkje kjøpt seg til gull hvis det kommer. 3 spillere gjør ikkje en hel tropp, men det kan selvfølgelig gjøre utslaget.

George Best

31.aug.2006 kl.19:06

Selv om jeg er død. Så er det ingen lag i Norge i dag som kan si at de fortjener mesterskapet mer enn Brann. Jeg vil våke over Brann og sørge for at de vinner serien igjen.

Ps Jeg husker at jeg hadde et par fylle kuler med Kniksen både i Aberdeen og Manchester

See you all soon

Regards George Best

asdf

01.sep.2006 kl.00:34

Hvilken verden er det du lever i brewcastle? rbk er ikke lenger noen storhet.

Michael

01.sep.2006 kl.09:50

Ja, og nå var Eirik Bakke også klar for Brann!
Må si at dette utvilsomt ser bra ut.
Vi får jo bare håpe at disse spillerne innfrir, og Bergen omsider kan kapre seriegullet igjen!
Tar vi det ikke i år, så tar vi det til neste år. Jeg er overbevist!
Takk Per-Ove!

John

29.okt.2006 kl.22:54

Helt sant,Brewcastle, diger lommebok har de i trondhjem.Så det skulle jo bare mangle at de ikke vinner, noe annet ville jo vært rart.De har kunnet plukket de spillerene de vil ha.

Skriv en ny kommentar

hits